Gilgit

Astazi baietii au ajuns la Gilgit.

Azi-dimineata la ora 6 au luat micul dejun dupa care s-au suit pe cai, la propriu si au pornit pe drumul de intoarcere. Ieri Zsolt i-a intrebat pe cei care au venit sa-i ajute la dezechiparea taberei de baza, daca nu poate sa mearga pe cal, au zis ca se poate asa ca azi-dimineata Zsolt, Aurel si Bruno au ales sa calareasca si si-au tabacit fundurile astfel vreo 5 ore.

Dupa care au ajuns la Tarishing, unde au fost primiti cu ghirlande de flori si multe felicitari. Zsolt mi-a spus ca au fost foarte emotionati cu totii. La fel si la sosirea in Tabara de Baza, cand au coborat de munte, toata lumea i-a imbratisat iar bucatarul, Muna, care a mai fost cu Zsolt si in alte expeditii, l-a intampinat cu lacrimi de fericire in ochi.

Mai departe baietii au lasat caii si au pornit pentru inca 6 ore cu masina, pana in Gilgit, unde vor dormi peste noapte, urmand ca maine sa zboare cu un avion local, la Islamabad.

Gilgit

Vor ajunge acasa sambata – 27 Iulie 2013 la ora 20:50, in Bucuresti la Aeroportul Otopeni.

Haideti sa le facem o surpriza si sa-i asteptam cat mai multi pentru a-i intampina asa cum se cuvine la performanta pe care au facut-o. Alaturi de noi va fi si Horia Colibasanu si multi altii!

Zsolt, Aurel, Marius, Teo si Bruno merita asta! Ne vedem acolo!

Probabil maine vom reusi sa postam si primele poze facute de ei pe Nanga Parbat.

Minerva