My dreams come true

Se pare ca am trecut testul de rezistenta!
Se pare ca am reusit sa culeg „salatele din gradina ursului”, am cules „merele de aur” din livada pazita, m-am intilnit cu personajele din Micul Print al lui Antoine de Saint-Exupéry.
Am recitat Luceafarul lui Eminescu in timp ce urcam versantii, simtand cum imi cresc aripi, am coborat in „vaile adanci” de unde simteam ca umezeala, frigul imi blocheaza neuronii, incheieturile.
Pe la urma din nou din nou m-am ambitionat iar voi nu m-ati lasat singur .
Ati fost alaturi de mine voi toti cei care m-ati incurajat, cei care m-ati ajutat, cei care m-ati sponsorizat, cei care mi-ati ridicat moralul de fiecare data cand eram deceptionat.
Am avut momente cand eram aproape sa renunt dar mi-am adus aminte de voi, cei care ati crezut si credeti in ceea ce fac si mi s-a facut rusine. M-am scuturat si am luat-o de la capat.
Sper ca acolo sa ma intilnesc cu vulpea care l-a invatat pe micul print cum e cu prietenia, sper ca Zeita Mama a Pamantului sa imi fie aliata.
Pe www.torok.ro veti putea urmari expeditia spre cel mai inalt punct al planetei.
Totodata ii doresc succes lui Teofil Vlad care va aborda Everestul pe partea Nordica, lui Justin Ionescu, care va aborda Everestul fara oxigen suplimentar, lui Horia Colibasanu, care anul acesta va cobori cu schiurile de pe Manaslu 8163 m si tot Horia cu Peter Hamor vor aborda o ruta noua pe acelasi munte.
Despre alte participari romanesti in expeditii himalayene nu am informatii, astfel e posibil sa fi scapat ceva.
Mult succes tuturor si sa ne vedem cu bine in cabanele din muntii nostrii.